11 Απριλίου 2014

Να ψάξεις να με βρεις!

     




      Σήμερα στο λεωφορείο είχα τα ακουστικά μου καλά βαλμένα στ'αυτιά μου και κοιτούσα αδιάφορα θα έλεγα την διαδρομή. Μέχρι που  ένα  κομμάτι που συνήθιζα να ακούω μικρή  έκανε τα μάτια μου για δεύτερή φορά σήμερα να γεμίσουν!
'' Αν φύγεις μακριά , 
στην διαδρομή χαθείς 
 αν νιώσεις μοναξιά 
Να ψάξεις να με βρείς.''

     θυμήθηκα εμένα , εμένα ερωτευμένη μαζί σου , παιδί και έφηβη , γυναίκα και  μωρό χαρούμενη πριν το βατερλό μας. Τα τηλέφωνα μας και όλα όσα κάποτε έκαναν κάθε λέξη να  λούζεται με νόημα.
Βούρκωσα γεμάτη εικόνες μυρωδιές  καταστάσεις  στιγμές που μάζεψα με τόσο κόπο . Και εμένα ακόμα   εδώ αν με χρειαστείς. Όχι πια με τον ίδιο τρόπο, αλλά......
Κοιτούσα αδιάφορα τις εικόνες που έπαιζαν  μπροστά στα μάτια μου . Την κοπέλα που κοιτούσε κατευθείαν μεσα στα μάτια μου και την ερώτηση στα δικα της << τι έχει , γιατί κλαιει>>.

     Κλαίω για τις στιγμές μας και το ''Ντινάκι'' που  ακόμα τραγουδάει '' να ψάξεις να με βρεις .'' είμαι χαρούμενη που σε γνώρισα και ας βιάσαμε τα συναισθήματα μας είμαι χαρούμενη που υπάρχεις που ανασαίνεις που γελάς που απολαμβάνεις την ζωη σου που κοιμάσαι που ξυπνάς που ευχαριστιεσαι εναν πρωινό καφέ που  γουργουριζεις γαλήνιος στον ύπνο σου που κοιτάς τον ουρανό που είσαι αντιδραστικος απέναντι σχεδόν στα πάντα που τρως που πλένεις το σώμα σου που το στήθος σου απολαμβάνει   ζωντανά κάθε  ανάσα που μετράει μέσα στην μέρα που τα μάτια σου  κάνουν ήχο κάθε φορά που τρεμοπαίζουν πάνω σε μια νέα εικόνα..... ειμαι χαρουμενη ΑΚΌΜΑ κι αν δεν ειμαι μαζι σου να τα  απολαύσω όλα αυτά.


      Ακόμα κι αν δε πέσουμε ξανά ο ένας στον άλλο
η διαδρομή μας αξίζει τα ξεχασμένα κρατημένα δάκρυα που αφήνω να θολωνουν τις εικονες μου που και που ......
     Ακόμα κι αν δεν είσαι εδώ να  τα δεις.....
Όπου και να είσαι όπου και να ειμαι 
σε ευχαριστώ που κάποτε ήμασταν κάπου μαζί!

15 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=tUgB4VTou14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.koutipandoras.gr/article/112338/deka-pragmata-poy-mporei-na-min-xeroyme-gia-ton-oyilliam-saixpir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. επαναλαμβανω σε περιπτωση που δεν έγινε κατανοητό ... ο χωρος δεν εξυπηρετει αυτου του ειδους συζητήσεις θα εκτιμουσα αν περιοριζοσουν στα κείμενα που γράφω.

      Διαγραφή

πες μου ότι εποχή και να είναι....