28 Αυγούστου 2013

Υποταχθείτε!!!!




Και ήρθε μια φωτογραφία με αυτόν τον τίτλο  τρομακτικό δεν είναι?
Νομίζω ναι  σκέφτηκε.
‘’Πως το κάνει , πως στο καλό το κάνει?’’ κοίταξε ανυπόμονα την οθόνη του υπολογιστή της.  Κάπου μέσα της την τρόμαζε ότι  ήταν υπάκουη   θα μπορούσε όντως να κάνει τα πάντα? ‘’ θα μπορούσα? Και βασικά αλήθεια θέλω να μάθω τα άκρα του;  Τι θα έφτανε να μου ζητήσει;’’   Ανατρίχιασε χαμογέλασε καθώς το μήνυμα της είχε ‘’διαβαστεί’’  .
Μέσα σε λίγα λεπτά κεφαλαία γράμματα και θαυμαστικά εμφανιστήκαν στην οθόνη  ‘’Πάλι το κάνει πάλι γαμώτο μου με διατάζει γιατί κάθομαι ‘’ όλο αυτό γι εκείνη ήταν τόσο καινούριο κάθε μέρα την ώρα πριν την πάρει ο ύπνος ερωτήσεις  βιδωνόταν σαν σφήνες στο μυαλό της ….  ‘’Γιατί ; γιατί εμένα θα μπορούσε να ασχολούταν  με όποια γούσταρε’’  ‘’ τι τον εξιτάρει σε μένα’’  ‘’το χει ξανακάνει;’’  Και ήταν ερωτήσεις που τις έκρυβε πίσω από ένα ‘’εντάξει ‘’ ή μερικές τελίτσες.   Μα και πώς να τα ρωτούσε αυτά ένιωθε ότι θα φαινόταν ανασφαλής  ακόμα πιο αδύναμη …
Αυτή η έλλειψη έλεγχου της έδινε απίστευτη ικανοποίηση για μια φορά άφησε τα  ινία και τα ταμπού και αφέθηκε…. Δεν θα το έκανε δεν ήταν στον χαρακτήρα της και όμως   της φώναξε και εκείνη ζάρωσε  μαζεύτηκε….. εκείνη την στιγμή το κατάλαβε. Τι ηδονή αντλούσε κάθε μέρα  απ’αυτόν   Χαμογελάσει πονηρά  και  το μυαλό της και το σώμα της υπακούν κάθε κύτταρο της ξέρει πως δεν είναι  ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι υποτακτικό , παιχνιδάκι στα χέρια κάποιου … αλλά  εκείνος  που χωρίς ταμπού της λέει τι θέλει  πως το θέλει και απαιτεί  την κάνει να χάνει τα δικά της ταμπού…. Σιγά σιγά….

‘’Κοριτσάκι μου ,κοριτσάκι μου γλυκό’’
Μέσα σε κάθε δικό μας  ταμπού κρύβεται η ελπίδα ότι μια μέρα θα το αποχωριστούμε θα αγκαλιάσουμε την  ελευθερία του μυαλού μας και θα το αφήσουμε να νιώσει την απόλυτη ηδονή ….
Ερωτήσεις για το ποιο είναι το αποτέλεσμα στην ζυγαριά θετικά- αρνητικά δυστυχώς δεν υπάρχει ….  Κάποια πράγματα πρέπει να τα ζήσεις
Και ας φοβάσαι και ας κρύβεσαι εκεί φαίνεται  αν αυτός που έχεις απέναντι σου είναι όντως ικανός όταν  σου δώσει να καταλάβεις  αυτά που πρέπει να καταλάβεις.



Υποταθείτε λοιπόν Δεσποινίς μου .

ΜΕ αγαπη και παραμυθένια φιλια 
Sykaki.